Saturday, September 24, 2011

Cinta muka Buku. Aku bakal menamatkan zaman bujang. yeay!

Hi uolsss yang ohhseemm.

yeay! pagi ni hati gua sangat gumbiraa sebab aku bakal menamatkan zaman bujang. terima kasih kepada "my favourite guy" kerana sudi memperisterikan aku yang tak semenggah ni.

and dua tiga hari ni aku admire gila dengan lagu si najwa latif ni haa. yups, cinta muka buku.



kenapa? sebab aku kenal "favourite guy" aku dekat facebook. kehkeh. dulu aku pernah lah buat entry pasal Cinta cyber tapi last-last gua sangkut jugak dengan orang dari dunia cyber. kehkeh. tu lah kalau dah jodoh. dalam lembah pun tak mustahil boleh bertemu. :)



Yang ni kad kawin si zed zaidi. agak-agak kau orang patut tak aku buat kad kawin macam ni? what do you think guys?

"kita hanya mampu merancang, dan yang menentukan masih yang dekat atas tu"

"Jodoh tak perlu terlalu dirisaukan, tiba masanya ia akan datang menjemput, namun anda juga perlu membuka lorong-lorongnya agar jemputan itu mudah sampai dan tidak terhalang"

11 comments:

Bell said...

wahh..tahniah :)

Yuyun Ahmad said...

terima kasih :)

msredcheesecake said...

bilakah hari bersejarah itu? hhee... mseti tersengeh je skang ni....

msredcheesecake said...

salam kenal yea...

keyna said...

tahiah awak!

Yuyun Ahmad said...

@ msredcheesecake : yup. salam kenal. ohh. masih dalam perbincangan . :)

@ keyna : terima kasih :)

EyqaLuvender said...

waaaaa...congrates la sis...
kte tumpang bahagia!

bella bellitos said...

alhamdulillah. dah smpi jodoh dia. tahniah taw. doakan bella cpt kawen jgk ea :D

Yuyun Ahmad said...

@ eyqa: tengs. jemput ah datang.. kehkeh

@ bella: insyaallah... percayalah pada janji allah... :)

Nur Syahirah said...

wah ! tu lah jodoh x kemana . btw
taniah akk .. semoga kekal ke anak cucu kalau boleh didunia dan di akhirat ye ~~~ amin ~~~

Yuyun Ahmad said...

hee . . terima kasihh . . doakan semuanya berjalan lancarr . amin !