Tuesday, September 6, 2011

Selepas melalui proses penyelidikan yang rumit, akhirnya aku dapat tahu beberapa keunikan diri sendiri!



Different?? err, i think, im not different from everyone else. yeah, sometime everyone wants to be unique to the point its now normal to be different. So, here we go, a few things I do which I think makes me different.

@ Well, i have the ability to make people love me. manderem?? muahaha. takde lah. i mean, orang mudah suka dekat aku maybe sebab my attitude. i dont know. apa yang aku tahu aku memang jenis yang ramah tamah, and happy go lucky. kadang2 gedik2 gituww.. aww.. aww.. and seriously. aku sangat mudah di dekati, but when things get serious and they start trying to pull me closer, i will start to run. player? takde lah.

@ semua kawan2 aku cakap, im the good listener. yeah. to be honest aku sangat hebat dalam menyelesaikan masalah orang lain. but masalah aku sendiri bertimbun2. ada hati nak jadi pakar motivasi kunun. muahahaha.

@ Aku seorang yang sangat mudah terpengaruh dan tergoda. iman tak kuat lah tu. huhu. contohnya, if aku cakap aku tak nak makan.dengan alasan nak diet taw nak saving, orang just cucuk sikit je. like, ala.. makan lah sikit. sedap dohh. okay terus aku cakap boleh lah. then makan sampai lapanpuluhlapan pinggan. hoho.

@ kadang2 aku ni macam kera sumbang. i mean, kadang2 aku lebih suka menyendiri. suka duduk sorang2 and settle kan problem sorang2. pastu melalak pun sorang2. sob2

@ ada yang cakap aku ni weird. why?? sebab aku suka pakai make up sebelum tido. then slumber badak je aku tido terbungkang tanpa berhasrat nak cuci make up ke hape.

@ then dah jadi tabiat aku untuk tido and bangun semula untuk pakai shawl. dah lilit2 then aku buka and tido balik. konon dapat ilham style shawl baru dalam mimpi ahh.

@ kalau tido aku berdengkur. normal? yeah memang normal. but ianya jadi abnormal sebab aku punya dengkur berirama. dah macam acara renang berirama gitu.. hoho

@ selalunya, before shutdown lappy, sudah menjadi kemestian untuk aku google nama aku sendiri (my blog lah biasanya) pastu baca sikit2 and then baru lah aku rasa tenang untuk tido dan berdengkurr.

@ aku tak suka orang yang berfikiran sempit and judge people from outside appearance (but sometime i did it! haha)

@ aku seorang yang sangat percaya pada karma. and aku sangat berpegang pada kata2 " what goes around will come around".

@ aku seorang yang bertubuh besar tetapi mempunyai hati yang sangat kecil.

@ aku boleh ketawa dan menangis secara serentak. i mean, aku tak boleh ketawa banyak sangat sebab nanti tiba2 je aku menangis.

@ kalau tengah study, aku boleh tido dengan bunyi dengur yang sangat kuat then, aku boleh bangun balik and study macam normal. sampaikan kadang2 kawan2 aku fikir aku study dalam tido. hoho

@ aku ni keras kepala and panas baran. but semua tu aku tunjuk dekat family aku je. but dekat kawan2 aku tak pernah sekali pun. sebab tu bila aku kata aku hot temper, sumer tak percaya. dorang lagi gelakkan aku ade lah.

@ aku boleh gelak besar2 sampai semua orang boleh terdiam sebab terpegun.

@ aku mampu gelak sambil tido. hoho tak percya? tanya roomate aku. kehkeh

so, do you still think I'm different??

No comments: