Friday, June 8, 2012

Finally. Puan yuyun. awww~

Salam..

Alhamdullillah , aku masih di beri peluang untuk terus bernafas di muka bumi Allah ini. Lama jugak eh aku tak update blog. well before busy dengan assignment yang melimpah ruah. ohh terima kasih cikgu. then busy dengan persiapan perkahwinan. pastu sekarang ni busy dengan hubby. muahaha. well dah 14 hari aku bergelar isteri kepada muhd syakirin bin yusof. Alhamdulillah. terima kasih Allah kerana melancarkan segala urusan kami.

terima kasih kepada kawan-kawan yang sudi datang bagi memeriahkan lagi majlis kami. and terima kasih sangat2 atas doa yang uolsssss titipkan buat aku and husband and tak lupa tengs bebanyak atas hadiah yang korang bagi. terharuuuu!

dulu masa mula-mula kenal aku tak jangka pun yang dia lah jodoh yang telah allah titipkan buat aku. to my husband , i love you so much! terima kasih untuk segala-galanya !

26 may 2012 / 27 may 2012 is my big day! so, aku nak share gambar-gambar yang sempat di rakamkan. credit to my kazen for all the picture.

Before, during and after akad nikah at Masjid Tengku Sulaiman, ketari Bentong Pahang.
here we goes! :D


Before akad nikah. Berdebar. :)


hantaran pihak lelaki


hantaran pihak perempuan


saya sangat berdebar. muka cuak tahap tak hengat . (dalam masjid)


26 may 2012 at 11.57am, aku terima nikahnya... dengan sekali lafaz aku selamat bergelar isteri kepada beliau : D


Omg! im cryinggg. sobsob..


husband, serahkan emas kahwin


dia pakaikan rantai untuk saya! :D


yeayy ! dah boleh cium. ahakss


dia baca, saya dengar


sign surat wasiat. kehkeh


saya dan husband :D


Yeayy! dah boleh peluk :D


with anak. haha

27 may 2012, at Kampung Gemeti. My solemnization day!
Lets start!


... :D


to meet my prince charming!


ehemm..


Bersanding time


pelamin saya. (bunga hidup tau!) tengs to mak andak. i love it!


pelamin again 


bilik tidur. tengs to mother. cadar putih tu di kait khas oleh mak saya. terima kasih mak!


table makan beradap. yummyyyy


Wedding cake. tengs to my kazen for the cake.

 Alhamdullillah. terima kasih semua. doakan aku and hubby kekal hingga ke akhir hayat. amin! :D

3 comments:

Pn. Sheila@CC said...

tahniah pn yuyun... selamat pengantin baru.. semg kekal ke akhir hayat dan bahagia selalu...

cik najihah said...

tahniah..semoga berkekaln hingga ke syurga..

miss chillax said...

congrates! :')